26 de març del 2007

Una aposta cultural pel poble...

Demà és el dia Mundial del Teatre i quin millor dia per anunciar la creació d'un nou grup de teatre amateur creat a Senyera.

El Grup de Teatre la Sènia naix per iniciativa d'un grup de gent del poble amb ganes de fer coses, amb inquietuds, i, sobretot per la necessitat de donar-li a Senyera un caire més cultural.

Fa uns mesos que hem començat a assajar una divertida obra, vam començar forts, amb un sopar que ens va donar ales per treballar de valent. Els assajos segueixen amb més o menys èxit, però seguim endavant i per a les pròximes festes del poble el Grup de Teatre la Sènia debutarà amb el seu primer espectacle.

Esperem que siga el principi d'una llarga trajectòria. Hem de fer renàixer al poble eixa inquietud cultural que, si no fos per la Banda de Música, estaria molt amagada.

Molts ànims companys!

3 comentaris:

sandrina ha dit...

Com tots sabem, els inicis de qualsevol cosa sempre són difícils. Però estic segura que ens sortirem, i açò anirà endavant. Perquè a poc a poc ens ho anem creient.
El que ens espera és tot un repte. I cal aconseguir que el grup de teatre siga un projecte local consolidat i obert a tots. Amb ganes i il·lusió tot és possible.

Aida ha dit...

ÀNIM XIQUETS!!!!!

Anònim ha dit...

Hola a tots i totes!

He estat vegent a "atrapalo" que hi ha una obra d'Albena en cartell la segona quinzena d'Abril amb el títol de "13", al Teatre Musical, sembla interessant, i a més si compreu les entrades a "atrapalo" us fan un descompte del 50%!!

Ale, queda dit!

contador de visitas
adultfriendfinder.comadultfriendfinder