4 d’abril de 2007

Excursió al teatre??


Com bé ha informat Lorena al seu comentari, Albena estarà al Teatre El Musical de València la segona quinzena d'abril. Estaria bé organitzar una excursioneta i anar tots a veure l'obra, té bona pinta i així podríem anar clavant-nos en el paper, no?

Es podria anar divendres dia 20 o dissabte 21, l'entrada costa 9 euros, entre setmana és més barat però imagine que serà més difícil per a molta gent.

Contesteu els que esteu interessats i jo puc reservar les entrades.

Per cert, el pròxim assaig vam quedar que seria el dissabte 21 d'abril, així que podríem aprofitar per anar després a veure l'obra de teatre a València. Què us sembla?

Este és el cartell de l'obra i ací trobareu més informació:


2 comentaris:

Anònim ha dit...

La proposta d'excursió col.lectiva després de l'assaig és perfecta, sobretot perquè pot ser com una injecció de ganes per a tots nosaltres!..jo ho tindré complicat, doncs he d'estar treballant a les 21h i no puc lliurar perquè els dos dissabtes següents ja ho faré, per això mateix jo reservaré per divendres 20 a les 22h..(cal reservar amb temps)
Siga com siga, pense que és cita obligada i pot ser de molta ajuda per a tots nosaltres!!
Ja xarrem

Anònim ha dit...

PROMOCIÓ ÚNIC: Si véns a veure esta setmana l´espectacle "13" i al comprar la teua entrada en la taquilla ens dius esta contrasenya: "13 ÉS EL MEU NUMERO DE LA SORT", et regalem una entrada gratuïta per cada una que adquirisques. Promoció vàlida del 18 al 22 d'abril excepte dijous 19 (dia de l'espectador). No acumulable a altres ofertes o descomptes.

contador de visitas
adultfriendfinder.comadultfriendfinder