30 d’agost del 2008

HEM SOBREVISCUT AMB ÈXIT

Per segon any consecutiu hem aconseguit tancar els actes de festes amb un somriure a la boca. De nou, el nostre grup de teatre hem aconseguit fer riure el poble sencer amb la nostra actuació. Un gran èxit, sense cap dubte. Hem demostrat que no és només fruit de la casualitat que ens isquen bé les coses, sinó que és fruit del treball i de la constància. Som bons, ho hem demostrat.
I bé, més endavant anirem escrivint cròniques a aquest blog, ara, a més, s'admeten els comentaris de la gent, i per als membres del grup, ja sabeu, podeu enviar el que vullgueu per a publicar.
I pròximament, les fotos...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola!!!
si que hem sobreviscut si, i de quina manera!!!
Ara tenim una tasca pendent per l'estiu que ve,així que haurem d'anar pensat en que fem no?
besets
Miriam

Sandrina... ha dit...

Hola!!!

Crec que enguany el nom de l'obra no podia ser més encertat. Ja que a alguns ens ha costat en general sobreviure a les festes per diferents motius... Com ara Pau, Fitxi i Melqui que vaja festes més mogudes...

En fi, el dia del sopar potser seria un bon dia per a xarrucar i pensar a veure que es fa per al proper any... De moment un descans espiritual no ens anirà malament...

Salutacions a tots i enhorabona de nou pel treball!

loreiprou ha dit...

Hola xiquets i xiquetes!!
m'agradaria tenir més temps per escriure alguna coseta que pagara la pena, i la veritat es que us trobe una miqueta a faltar...han estat moltes hores junts i he redescobert alguna gent....peròoooo, vaig un poc de cul i ara no puc oferir molt més!, això si, quan torne la normalitat, escriurem alguna coseta, no?
una grapaeta de besets
Ens vegem!

contador de visitas
adultfriendfinder.comadultfriendfinder